WIJ ZIJN GEWOON OPEN, U KUNT UW BESTELLING DOORGEVEN!
Forum Catering is open voor bestellingen er wordt bezorgd in tijdsblokken van 45 minuten. De bezorgers staan vanaf 15:00 uur klaar om uw maaltijd thuis te bezorgen.
Het is tegen etenstijd erg druk op onze telefooncentrale.
Om de wachttijden te vermijden aan de telefoon wordt geadviseerd om uw bestelling wat eerder door te geven.
Door de coronacrisis is het erg druk. Er is een kans dat de bezorging van uw bestelling iets langer duurt, excuses voor het ongemak.

U kunt al vanaf 12:00 uur uw bestelling en tijdstip reserveren voor bezorging. Tijdsblokken zijn per 45 minuten dus u kunt een tijdsblok opgeven hoe laat u bezorgd wil hebben.

Wij zijn een cateringservice voor Chinees Oosterse Specialiteiten. Voor bezorging aan particulieren en bedrijven zijn wij dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur en op woensdag gesloten.

Telefoon 0181 616888

Service en kwaliteit zijn ons kenmerk, daarom zijn al onze auto’s voorzien van ovens waarin uw gerechten op temperatuur blijven. Al onze maaltijden worden vervoerd en verpakt cf de eisen van de Keuringsdienst van Waren. De kenmerkende witte bestelwagens en mini-vans zijn uitgerust met communicatieapparatuur, zodat een optimale en snelle service is gegarandeerd.

Wij leveren ook natriumarme, suikervrije en dieetmaaltijden en wij kunnen uw maaltijd ook halal bereiden. U kunt dat aangeven tijdens uw bestelling. Daarnaast bieden wij ook een Party-service voor particulieren en bedrijven, van kleine tot grote groepen.