Service en kwaliteit zijn ons kenmerk, daarom zijn al onze auto’s voorzien van ovens waarin uw gerechten op temperatuur blijven. Bovendien zijn de auto’s uitgerust met communicatie-apparatuur voor een snelle en optimale service! Al onze maaltijden worden vervoerd en verpakt cf de eisen van de Keuringsdienst van Waren.

Hoe het allemaal begon…..
Forum heeft die bezorgservice bijna tot een kunst verheven. Het is dan ook niet toevallig dat eigenaar Ming Huw de zoon is van de man die tientallen jaren geleden de Chinese keuken in Spijkenisse introduceerde.

Huw begon, na jaren bij zijn, inmiddels gestopte, vader te hebben gewerkt, in 1989 voor zichzelf. Hij bouwde in een tijdsbestek van tien jaar de Catering Service voor Chinese Oosterse Specialiteiten, die bekend staat onder de naam Forum, op tot wat die nu is; een catering service die het bezorgen van maaltijden tot in de puntjes heeft geregeld. “Ik wil niet zeggen dat wij het hebben uitgevonden, maar het systeem van bezorgen hebben we wel aanzienlijk verbeterd”, geeft Huw aan. Die verbeteringen zijn voor een belangrijk deel terug te vinden in de auto’s van Forum.

De kenmerkende witte bestelwagens en mini-vans zijn immers uitgerust met communicatieapparatuur, zodat een optimale en snelle service is gegarandeerd. Bovendien zijn alle auto’s uitgerust met een oven. De bestelde gerechten zullen dus altijd op de gewenste temperatuur worden afgeleverd. Bovendien heeft Forum een geautomatiseerd klantenbestand.

Dat typeert de efficiente en persoonlijke manier waarop met klanten wordt omgegaan, wat ook blijkt uit het feit dat Forum, dat ook een Party-service heeft, natriumarme, suikervrije en dieetmaaltijden levert en de immer correct geklede chauffeurs.